18.04.2012

Reteta Salata de Andive cu piept de pasare

 Pentru prepararea salatei de andive avem nevoie de urmatoarle ingrediente:andive (700g), piept de pasare fiert (350g),  3 linguri smantana, zeama de lamiie (1/2 lamaie), maioneza (preparata  din: 1 ou, 150ml ulei, sare, zeama de lamaie).
Iata cum se prepara salata de andive :
      Este indicat sa folositi andive tinere (andivele tinere nu au frunze verzi care sunt 
      amare), se taie putin din cotor, se curata, se spala rapid sub un jet de apa, se scurg de apa, apoi se desfac frunzele, care se lasa intregi sau se rup in doua, se pun intr-o salatiera sau intr-un castron, se amesteca cu 
      pieptul de pasare taiat in lung si cat mai subtire. Se amesteca cu maioneza  si cu smantana, se sareaza, 
      se pipereaza si se acreste dupa gust.

      Se serveste imediat. 

Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu