07.11.2011

Program facturare gratuit usor de realizat in Excel

Program de facturare gratuit usor de realizat in Excel. In cazul in care aveti nevoie de un program de facturare gratis puteti sa-l realizati singuri in Excel. Mai exact puteti sa creati formatul facturii cu datele furnizorului, beneficiarului, numarul facturii, data, etc. In campurile unde trebuie inserate valorile, cu ajutorul formulelor din Excel puteti sa inserati propriul calcul in funtie de TVA-ul practicat, realizand astfel un sablon.
Este foarte simplu de realizat si aveti astfel propriul program de facturare pe care-l puteti personaliza si gestiona foarte usor. Este adevarat ca nu e o solutie pentru cei care au un volum mare de facturi si o baza de date a clientilor mare. Insa, pentru o firma mai mica, ce nu are multe facturi de emis lunar, realizarea propriului program de facturare in Excel este o solutie la indemana.




1 comentarii:

Recomand folosirea unui program de facturare, chiar si gratuit, pentru ca face exact ce face si un fisier excel, doar cu multe chestii in plus.

Avantajul folosirii unui program de facturare este ca toate documentele sunt centralizate, poti sa urmaresti un raport in timp real, sa cauti rapid facturile, etc.

Sunt multe avantaje in folosirea unui program de facturare vs. facturarea in Excel.

www.qsolutions.ro/program-facturare

Trimiteți un comentariu